ΥΦΑΣΜΑ & ΧΩΡΟΣ

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, σας γνωστοποιείτε με την οριστική συμφωνία των υλικών, της σύνθεσης και των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εργασίας. Κατά μέσον όρο σε μια ανακαίνηση σαλονιού με κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων και μαξιλάρια, ο χρόνος παράδοσης είναι 20 εργάσιμες ημέρες. Για τα χειροποίητα προϊόντα που αγοράζετε κατευθείαν απο το yfasmakaixoros.gr, ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Τι σημαίνει χειροποίητα;

‘Ολα μας τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες. Να γίνουν αλλαγές στις διαστάσεις, στον τύπο, στα υφάσματα, στον αριθμό των διακοσμητικών,στο χρώμα στη σύνθεση.

Μπαίνουν τα υφάσματα;

Τα υφάσματα επιπλώσεων μπαίνουν μέχρι και ένα 5-6 % στα πρώτα πλυσίματα. Με το στεγνό καθάρισμα τα υφάσματα μπαίνουν σε μικρότερο βαθμό. Όταν πρόκειται για ξεχωριστά καλύμματα, η καλύτερη μέθοδος είναι το πλύσιμο του υφάσματος πριν από τη ραφή του προκειμένου να μην μπει σε μεγάλο βαθμό. Όταν αυτό δεν είναι δυνατό, προσπαθήστε να τα τοποθετήσετε όταν ακόμα είναι νωπά, αφήνοντάς τα σε μια πολυθρόνα ή έναν καναπέ.

Πώς πρέπει να πλύνω τα υφάσματα;

Κάποια υφάσματα πρέπει να καθαριστούν με στεγνό καθάρισμα ενώ άλλα μπορούν να πλυθούν χωρίς πρόβλημα στο σπίτι. Η πλειοψηφία αυτών που υπάρχουν στο site, πλένονται χωρίς πρόβλημα. Σε όλα υπάρχει σήμανση. Όλα τα είδη θα πρέπει να ξεβγαλθούν καλά μετά το πλύσιμο. Καλό θα είναι να τα αφήσετε ελαφρά νωπά για εύκολο σιδέρωμα. erat.

Minimal style

Το Minimal style χαρακτηρίζεται από λιτούς χώρους ως προς την επίπλωση και τα χρώματα συνολικά. Προτιμήστε το λευκό ή αποχρώσεις με απαλά χρώματα και υφές, βασικές γεωμετρικές γραμμές σε έπιπλα, φωτιστικά και υφάσματα. Όσοι τείνουν στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό προτιμούν μονοχρωμία, καθαρές και γεωμετρικές επιφάνειες. Εδώ οι κουρτίνες θα πρέπει να περνούν απαρατήρητες, οι ραφές να είναι απλές και τα χρώματα απαλά. Κατάλληλα υφάσματα οι ελαφριές κουρτίνες όπως γάζες, λινές, βουάλ. Τα κουρτινόξυλα επίσης μπορούν να είναι απλοί οδηγοί οι οποίοι μπορεί και να καλύπτονται από την κουρτίνα χρησιμοποιώντας τις κάτω θέσεις κρεμάσματος στις τρέσες.( Αυτή η ιδιαιτερότητα πρέπει να αναφέρεται για τις ραφές).

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

210 68 56 056

Λ. Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη – Βριλήσσια

Ανοικτά Ωράριο καταστημάτων

info@yfasmakaixoros.gr