Χειροποίητες δημιουργίες

  • Φωτιστικό οροφης

    50.00 με ΦΠΑ

    Φωτιστικό οροφης για παιδικό δωματιο.Το ύφασμα που περιβάλει τον σκελετού του φωτιστικου αφαιρείται εύκολα για να το πλένουμε εαν χρειαστεί .Τα υφασματα που χρησιμοποιούμε ειναι ολα βαμβακερα κατάλληλα για το παιδι.

  • Μαξιλάρι συννεφάκι

    20.00 με ΦΠΑ

    Αυτό το όμορφο, μεγάλου μεγέθους χειροποίητο μαξιλάρι συννεφάκι, από υποαλλεργικά μόνο βαμβακερά υφάσματα είναι μια παιχνιδιάρικη επιλογή που προσθέτει φαντασία και χαρούμενες νότες στο χώρο του παιδικού δωματίου. Είναι μαλακό και αναπαυτικό ενώ είναι ανθεκτικό στην πολύ χρήση. Συνδυάστε το με άλλο σχήμα και βάλτε τα μαζί .

Ο τρόπος που όλα τα προϊόντα δημιουργούνται στο Ύφασμα & Χώρος απο τη Μαρία Δημητριάδου, επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την υπογραφή μας, παράλληλα εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίησή σας σχετικά με το αποτέλεσμα. Πείτε μας τι είναι αυτό που θέλετε (ή διαβάστε εδώ περισσότερα για τα χειροποίητα προϊόντα..)

Ποια θα είναι η επόμενη δημιουργία;

δώστε μας μια εικόνα για τις απαιτήσεις σας και εμείς θα σας απαντήσουμε με υπέροχες προτάσεις και χειροποίητες δημιουργίες αποκλειστικά για εσάς.

Δηλώστε σωστά το τηλέφωνό σας
Δηλώστε σωστά το email σας
Περιγράψτε με λίγα λόγια το χώρο σας και αυτό που θέλετε. Δώστε μας και τις διαστάσεις εαν τις έχετε πρόχειρες
Επιλέξτε τον τύπο του χώρου για τον οποίο ενδιαφέρεστε
Επιλέξτε το κόστος για την ποιότητα των υλικών που έχετε σκεφθεί.
Στείλτε μας μια φωτογραφία από το χώρο

Χειροποίητα προϊόντα

Η δικιά μας υπόσχεση σε εσάς: Υποσχόμαστε να σας παραδώσουμε τα χειροποίητα προϊόντα που παραγγείλατε με τον πιο ασφαλή τρόπο. Λόγω της φύσης των χειροποίητων προϊόντων, ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο χρώμα, στην υφή ή στο βάρος του τελικού προϊόντος σε σύγκρηση με αυτό που εμφανίζεται στην παρουσίαση του προϊόντος. Σε όλες τις περιπτώσεις εγγυώμαστε οτι τα προϊόντα μας συνάδουν με τη γενική περιγραφή και την παρουσίαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην προσπάθειά μας να πετυχαίνουμε την ποιότητα και το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται, η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενδέχεται να περιορίζεται ή μικρές παραλλαγές ενδέχεται να εφαρμόζονται. Όλα τα προϊόντα παρέχονται με την προϋπόθεση οτι η ευθύνη μας δεν μπορεί να υπερβαίνει την τιμή πώλησής τους. Στην περίπτωση προσωποποιημένων προϊόντων παρακαλούμε να μας στέλνετε επαρκείς λεπτομέρειες για τα υλικά που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε, πριν να τα αγοράσετε.

Καλέστε μας στο 210 68 56 056