Ύφασμα & Χώρος

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με την εταιρία ταχυμεταφοράς. Το κόστος της αποστολής σας γνωστοποιείται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και υπολογίζεται βάσει του βάρους και του προορισμού της αποστολής.

Αφορά δέματα μικρού όγκου ή βάρους και η παράδοση μπορεί να γίνει στην έδρα σας πανελλαδικά σε διάστημα 6 ή 8 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 


 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:
Η χρέωση διαμορφώνεται σε €3,8.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Η χρέωση διαμορφώνεται σε €5.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ:
Η χρέωση διαμορφώνεται σε €8.

Σε όλες τις περιπτώσεις εάν το δέμα – έως 10Kg – είναι ογκομετρικά μεγάλο, τότε το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο του, δηλαδή σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.
Οι τιμές του κόστους αποστολών συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία
της επιλογής σας.

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε σας. Σε αυτή την περίπτωση επιλέγετε την ‘παραλαβή από το κατάστημα’  και στις σημειώσεις της παραλεγγίας μας αναφέρετε τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρίας που επιθυμείτε.

 

Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να έρθετε εσείς, κατόπιν συνεννοήσεως και να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

210 68 56 056

Λ. Πεντέλης & Μπακογιάννη – Βριλήσσια

Ανοικτά Ωράριο καταστημάτων

info@yfasmakaixoros.gr